luni, 30 noiembrie 2009

Albirea dentara



Exista mai multe tipuri de albire:
-acasa
-in cabinet :- gutiera de albire
-lampa de albire


Nu recomand substantele de albire cumparate din comert pentru ca ele pot contine particule mai abrazive si acizi care pot afecta smaltul si in plus ele sunt mai putin eficace pentru ca nu au o concentratie foarte mare de substanta activa si albirea nu se efectueaza deci dati banii degeaba.

Ce mai eficienta si sigura este albirea din cabinet.
Albirea in cabinet cu gel de albire in gutiere este eficienta pentru perosnele cu o culoare foarte inchisa a dintilor,gelul nu este atat de puternic incat sa se observe foarte mult diferenta la o nuanta dechisa de exemplu A2.

Albirea cu lampa este si ea in functie de tipurile de gel si lampa folosite,am vazut astfel de lampi si in saloanele de cosmetica,nu stiu cat de sigure sunt si daca sunt facute de un specialist existand si riscuri si in plus nu stiu daca au voie,legal,sa faca asa ceva .
Cea mai eficienta lampa de albire este cea cu Laser ZOOM ,este testata si va pot garanta rezultate si in plus are un chirt profesional de fluorizare si desensibilizare dupa aceea.


Mituri despre albire:
Doare?
-Unele prsoane au dintii mai sensibili si nu pot suporta tratamentul pe timp indelungat,la astfel de persoane se face un tratament in etape in functie de gradul de suportabilitate. Daca o persoana fara dinti sensibili suporta si 40 de minute intr-o singura sedinta la celelate se fac sedinte de 10-15 minute pana la rezultatul dorit.

-Dintii se ingalbenesc mai mult dupa albire?
Nu. Pentru ca albirea nu dureaza foarte mult asta si in functie de obiceiurile fiecaruia,atunci pentru ca ramai cu senzatia de alb a dintilor normal ca orice inchidere a nuantei ti se va parea mai intensa decat au fost inainte.

-Strica dintii?
Depinde ce fel de albire folositi.Daca mergeti intr-un cabinet de stomatologie si faceti albire profesinala care are un chit de fluorizare desansibilizare si asistenta adecvata,atunci da dintii dumneavoastra nu numai ca vor fi sanatosi in urma albirii dar vor fi si mai frumosi.

-Este scump?
Nu stiu despre celelalte cabinete si balanta eficienta pret va pot spune doar ca la cabinetul meu o Albire ZOOM ESTE 1000 RON www.hmdent.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu